Choose Your city

All at once escort reviews in Greece

22-01-2018
10 / 10
10 / 10
9.5 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, swallow
Sex:
Brutal
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

21-01-2018

Anastasia is fantastic!!!!my second time with her!!!i had wonderfull 1 hour with her!!!!everything was amazing!!!perfect at all!!!i was a little tired and i cum one time!!we had second round but i was a little tired as i said before!!thanks baby!!!see you next time!!!

22-01-2018
2.5 / 10
2.5 / 10
8 / 10
Kiss:
0
Blowjob:
Without condom
CIM:
In face
Sex:
Passive
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Only one allowed
Photo:
30% fixed in Photoshop

20-01-2018

Very bad services. I paid for the extra of cim and when i finished she put her hand in front her face. She told me to leave half an hour before the time pass. We had only one hand job and thats all... 170 with extra service paid for a hand job.

21-01-2018
9 / 10
9.5 / 10
9 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

17-01-2018

Eva is a very hot escort and completely focuses on satisfying her client. Great BJ, mad sex. Very sexy try having your encounter with her thigh high boots on. Like a PSE! Don't miss Eva she is a jewel.

21-01-2018
1 / 10
1 / 10
1 / 10
Kiss:
0
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Passive
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Don't know
Photo:
Full Photoshop

20-01-2018

Terrible Experience
The girl was not like images with shaking tits, hair in her pussy with the dirty smell all over her intimate area!
She has pain on her titts not able to lick or touch her!
you better avoid a failure meeting

21-01-2018
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Brutal
Anal:
Not available
Breast:
Silicone
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

07-01-2018

Kerry
I don’t believe that this girl visited us and no one has written even a word.. unbelievable. You people use to make reviews very rarely and this is a pity. We need to know what we expect to see when the door opens and this girl was really good. Almost 100% real but her services where 100% good. From kissing to her passion for sex. For a moment I thought she was about to kill me. Blowjob 10, appearance 10 ( maybe she needs to get 1-2 kilos more ). She behaved like a porn star to everything. Yes amazing but now lets hope she will be back someday ;)

21-01-2018
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Active
Anal:
Not available
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

19-01-2018

Well … you want my opinion? Escort of Greece does its best to makes us happy! So, graph the chance and meet with ALL the girls. To start with
Loren... I have reviewed her in the past in Athens ( so if you want more info look to my 1st review ) . I have met her in Italy thought last year BUT i was so curious to realize if she is still the same. And she is. She has the same passion when it comes to bed. good looking. Nice slim body and she does enjoy every single moment. I think I will try a duo when her friend arrives. Its something rear to enjoy. Actually it is rear to find 2 girls operating together.. Don’t miss her. Try at least once. I wish more girls would arrive to Athens but its not easy because of the crisis. I have the chance to travel a lot because of my job and that’s why I am happy. But loren should be visited. Have a nice time

21-01-2018
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
Without tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Brutal
Anal:
Not available
Breast:
Silicone
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

15-01-2018

Well … you want my opinion? Escort of Greece does its best to makes us happy! So, graph the chance and meet with ALL the girls. To start with
Hellen... she is good looking. Nice body and she does enjoy every single moment. I think she works out a lot and that’s why she has a firm body. When the door opens you get to find out a good-looking lady. She will kiss you nicely, touch you everywhere and provides very good services. I think we much together. She enjoyed everything and I was happy. Getting to dogy style was the best part. I have met her 3 times. Really pleasant moments. Maybe it gets more expensive to pay 200 € for some people per hour but she really worth it.
Have a nice time

20-01-2018
10 / 10
10 / 10
9 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop

14-01-2018

Όμορφη και εμφανίσιμη κοπέλα με μικρή απόκλιση των φωτογραφιών της. Της αρέσει πολύ το σεξ και το απολαμβάνει. Το μόνο αρνητικό είναι επικοινωνία την οποία αν είχε θα ήταν μια τέλεια συνάντηση. Το γραφείο όπως πάντα άψογο. Μακάρι να ξαναέρθει.

20-01-2018
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

25-12-2017

Λοιπον η κοπελα ειναι πολυ σωστο μωρακι...φρεσκια ορεξατη με διαθεση να σε ικανοποιησει χωρις μα και μου.Σφιχτο σωματακι,καυλα κωλαρακι αντεχει σε δυνατες στροφες και καλο social!!!Προτεινεται μολις μπορεσω θα την ξαναδω...


Maria knows how to please the man, i And i m sure she enjoyed this time together with me.
I do recommend this European lady, and I believe that I spent my time and money in a right way

19-01-2018
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

19-01-2018

Μιλα ζούμε στην Λάρισα να σε ξαναδουμε. ..η καλύτερη πού έχει έρθει στην πόλη μας! !!πολύ όμορφη πεντακάθαρη και στο ραντεβού της ήταν στην ώρα της! !σάς την συνιστώ ανεπιφύλακτα! !!!lovelove:love

19-01-2018
5 / 10
5 / 10
5 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Average
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
50% fixed in Photoshop

05-01-2018

metria kopela me arketa parapano kila apo oti fenete stis fotografies pou einai epexergasmenes arketa .tipota idietero .....................

18-01-2018
8 / 10
10 / 10
1.5 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, swallow
Sex:
Active
Anal:
Yes
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop

18-01-2018

Δεύτερη επίσκεψη στην συγκεκριμένη κοπέλα.
Με θυμήθηκε και έχω την εντύπωση ότι αυτό λειτούργησε υπέρ μου.
Σύμφωνα πάντα με τα δικά μου γούστα μου το κορίτσι τα σπάει.
Δεν λέει όχι σε τίποτα, συμμετέχει ενεργά ως GFE.
Είναι πεντακάθαρη χωρίς υπερβολές.
Δεν αγχώνεται με τα χρήματα.
Κατά την άποψή μου είναι απολαυστική και πάντα με το χαμόγελο.
Τον δεύτερο γύρο τον ξεκίνησε μόνη της.
Θέλει και προσπαθεί να είναι καλή.
Μόνο πρόβλημα αλλά όχι πολύ σημαντικό η επικοινωνία, λόγω των φτωχών Αγγλικών.
Τα καλύτερα έχω να πω και για το γραφείο, πάντα ευγενέστατοι και εξυπηρετικοί.

18-01-2018
9.5 / 10
9.5 / 10
9.5 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

17-01-2018

pretty petite girl,funny,makes you feel very comfortable,real gfe, i had wonderfull moments with her,very active in bed,very good bj,willing do what makes you happy! i will sure meet her again! thank you mila xx Yiannis

18-01-2018
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Silicone
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

17-01-2018

Τι να πούμε για την Mila… άψογη επικοινωνία, ακριβώς στην ώρα της, φιλική με χιούμορ, σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ άνετα μαζί της. Petite ωραίο σώμα πολύ κοντά στις φωτογραφίες, πολύ καλό στοματικό (όχι πολύ deep άλλα πολύ καλό πάντως) και γενικότερα κάνει το καλύτερο για να περάσεις όμορφα. Συστήνεται ανεπιφύλακτα. winked

17-01-2018
1.5 / 10
4 / 10
1 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Only one allowed
Photo:
Full Photoshop

10-01-2018

Met with girl in her place(loacl four stars hotel).I was very dissaponted note even close to photos.She was calm and enjoy at start but very different in the middle.I am not suttified.

17-01-2018
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

17-01-2018

Πραγματικά υπέροχη κοπέλα με ιδιαίτερο στιλ. Η πρώτη εικόνα με άφησε άφωνο. Ο τρόπος που παίρνει τσιμπούκι και φιλάει μοναδικός. Η κοπέλα είναι ότι πρέπει για πολύ σφυροκόπημα. Τα κάνει όλα και δε σε αφήνει να φύγεις αν δε μείνεις ευχαριστημένος. Το μόνο που ξέρω είναι πώς πέρασα πολύ καλά. Για πολύ σκίσιμο! Until next time!

16-01-2018
9 / 10
10 / 10
7 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
In face
Sex:
Brutal
Anal:
Not available
Breast:
Natural
Extraball:
Don't know
Photo:
10% fixed in Photoshop

16-01-2018

oksana is just like an escort should be, well adjusted, willing and open. treat her well and you will have a girlfriend experience, if your girlfriend is a nymphomaniac. thank you baby, will see you again.

16-01-2018
10 / 10
9 / 10
7 / 10
Kiss:
Without tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop

13-01-2018

Ξανα η Αμαντα στην Κερκυρα, ακομα μια ευκαιρια να διαπιστωσω το ποσο καλη ειναι. Σιγουρα αξιζει η ωρα μαζι της. Της αρεσει το αγριο σεξ και απολαμβανει τη στιγμη.και εγω επισης... το δυνατο της σημειο ειναι τα βυζια της .... πραγματικο εργο τεχνης .!!!!!!!

15-01-2018
9 / 10
10 / 10
9.5 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Brutal
Anal:
Yes
Breast:
Silicone
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

15-01-2018

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΕΣΑ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΝΑΝΤΙΑ Η ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑ ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ..Η ΝΑΝΤΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, DEEPTHROAT ANAL CIM CIF ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΓΕΝΙΚΑ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΟ DUO. ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΙΖΑΜΠΕΛΑ ΣΟΝΙΑ Η ΙΔΙΑ. ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΙΖΑΜΠΕΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ DUO ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΣΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ. ΤΕΤΟΙΑ ΚΩΛΑΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΩ. ΗΡΘΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΓΛΥΨΙΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ DEEPTHROAT ΕΝΑΛΛΑΞ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΔΥΟ ΓΛΩΣΣΑΡΕΣ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΑΚΤΥΛΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΝΑΛΛΑΞ ΓΑΜΗΣΙ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΜΙΑ Η ΜΙΑ ΜΙΑ Η ΑΛΛΗ. ΕΙΜΑΙ 49 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ DUO ΗΤΑΝΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ. ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ 5 ΦΟΡΕΣ ΣΕ 3.5 ΩΡΕΣ. ΗΤΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΣΟΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ. ΤΗΝ ΝΑΝΤΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕ Η ΣΟΝΙΑ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΧΑΡΤΙ.

15-01-2018
9.5 / 10
9 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Active
Anal:
Yes
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

13-01-2018

Το duo ελαβε χωρα πριν 2 ημερες κ αποφασισα να πραγματοποιησω τη φαντασιωση μου(κ ολων πιστευω)να παρω 2 γυναικες μαζι.ρωτησα σε ειπα να παρω την izabella.H κοπελα μου ειπε οτι αν θελω κ λεσβιακο(ηθελα να παιξουν κ μεταξυ τους βεβαια αλλα δεν ηταν βασίκο.)να παρω anna κ iza.οκ λεω .)Oι κοπελες στην ωρα τους στο χοτελι.κ βουρ απευθειας τριπλο γλωσοφιλο.(παλιοι γνωριμοι.)ξεκινουν να γδυνουν η μια την αλλη γυμνες κ οι 2 ερχονται προς το μερος μου με την iza να ρωταει μωρο μου εχουν γλυψει την πουτσα σου 2 γλωσσες?Oχι της λεω αλλα γι αυτο γινεται αυτη η συναθρηση αποψε!τι το θελα?Jεκινανε κ οι δυο γλυψιμο πανω κατω ρουφαγε η μια εγλυφε η αλλη κ εναλαξ.κ oi δυο μαζι να ρουφανε μπαλακια να τα μαλαζουν να τα γλυφουν(τι τραβηξαν κ αυτα να το φτυνουν να το δαγκωνουν με την iza να πιεζει το κεφαλι της αννας για deepthroat.μετα την αποθεωση του διπλου στοματικου της βαζω στα 4 για να γευτω κ γω κα μουνακια τους ενω αυτες δεν σταματησαν λεπτο τα φιλια κ τα χαιδεματα!Στη συνεχεια σκουφι η izα καβαλαειι κ η αννα. Καθεται στο προσωπο μου ενω ταυτοχρονα παιζει τa βυζια της iza.αλλαγη σκουφιου(πρεπει να χαλασαμε καμια ντουζινα)η αννα στα 4κ αβερτα σφυροκοπημα. Με την iza στο πλαι να χαστουκιζει τα κολομερια της αννας κ να με σπρωχνει απ το κολο κ να λεει γαμα την. Πιο δυνατα πιο βαθια.για κανα μισαώρο δεν ηξερα απο ποια τρυπα εβγαινα κ σε ποια τρυπα εμπαινα!!ενω δεν σταματησαν λεπτο τα γλωσοφιλα κ τα παιχνιδια μεταξυ τους.ολη η καβλα ηταν οταν τις εβαζα εναλαξ στα 4 κ ταυτοχρονα ηταν οι δυο τους σε 69 το βαζα στο στομα της μιας καποτα κ βουρ στο μουνακι της αλλης ενω απο κατω ευχαριστιομουν σπεσιαλ γλυψαρχιδι.νιωθωντας το τελος να ρχεται τις βαζω ξαπλωτες με τα προσώπα τους ενωμενα.το θεαμα με τις καβλες να φιλιουνται ενω στα χειλη τους κ στο στομα ειχαν το νεκταρ που τοσο απλοχερα τους χαρισα!Εξαντλημενος αλλα πληρως ικανοποιημενος γυρισα σπιτι χαρουμενος που ειχα πραγματοποιησει πετυχημενα αλλη μια φαντασιωση.

15-01-2018
10 / 10
9 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

13-01-2018

Το duo ελαβε χωρα πριν 2 ημερες. Αποφασισα λοιπον να πραγματοποιησω τη φαντασιωση μου(κ ολων πιστευω)να παρω 2 γυναικες μαζι.ρωτησα να παρω την izabella.η κοπελα μου ειπε οτι αν θελω κ λεσβιακο(ηθελα να παιξουν κ μεταξυ τους βεβαια αλλα δεν ηταν βασίκο.)να παρω Αnna κ Ιza.οκ λεω.Οι κοπελες στην ωρα τους στο χοτελι.κ βουρ απευθειας τριπλο γλωσοφιλο.(παλιοι γνωριμοι.)ξεκινουν να γδυνουν η μια την αλλη .γυμνες κ οι 2 ερχονται προς το μερος μου με την iza να ρωταει μωρο μου εχουν γλυψει την πουτσα σου 2 γλωσσες?οχι της λεω αλλα γι αυτο γινεται αυτη η συναθρηση αποψε!τι το θελα?ξεκινανε κ οι δυο γλυψιμο πανω κατω ρουφαγε η μια εγλυφε η αλλη κ εναλλαξ.κ δυο μαζι να ρουφανε μπαλακια να τα μαλαζουν να τα γλυφουν(τι τραβηξαν κ αυτα εκεινη τη μερα.Να το φτυνουν να το δαγκωνουν με την iza(αυτη εδινε το ρυθμο οπως παντα)να πιεζει το κεφαλι της αννας για deepthroat.μετα την αποθεωση του διπλου στοματικου της βαζω στα 4 για να γευτω κ γω τα μουνακια τους ενω αυτες δεν σταματησαν λεπτο τα φιλια κ τα κολοχαιδεματα!στη συνεχεια σκουφι η izd καβαλαει κ η αννα. Καθεται στο προσωπο μου ενω ταυτοχρονα παιζει τa βυζια της iza.αλλαγη σκουφιου(πρεπει να χαλασαμε καμια ντουζινα)η αννα στα 4κ αβερτα σφυροκοπημα. Με την iza στο πλαι να χαστουκιζει τα κολομερια της αννας κ να με σπρωχνει απ το κολο κ να λεει γαμα την. Πιο δυνατα πιο βαθια.για κανα μισαώρο δεν ηξερα απο ποια τρυπα εβγαινα κ σε ποια τρυπα εμπαινα!!Ενω δεν σταματησαν λεπτο τα γλωσοφιλα κ τα παιχνιδια μεταξυ τους.ολη η καβλα ηταν οταν τις εβαζα εναλαξ στα 4 κ ταυτοχρονα ηταν οι δυο τους σε 69 το βαζα στο στομα της μιας καποτα κ βουρ στο μουνακι της αλλης ενω απο κατω ευχαριστιομουν σπεσιαλ γλυψαρχιδι.νιωθωντας το τελος να ρχεται τις βαζω ξαπλωτες με τα προσώπα τους ενωμενα.το θεαμα με τις καβλες να φιλιουνταιενω στα χειλη τους κ στο στομα ειχαν το νεκταρ που τοσο απλοχερα τους χαρισα!Εξαντλημενος αλλα πληρως ικανοποιημενος αλλα κ δικαιωμενος με τοση μουφα που εχω φαει οπως κ αλλοι απο οτι διαβασα απο κατω γυρισα σπιτι χαρουμενος που ειχα πραγματοποιηση αλλη μια φαντασιωση.επομενη σταση?Ποιος ξερει?

13-01-2018
8.5 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Only one allowed
Photo:
Real picture

12-01-2018

Χθεσινή συνάντηση με την Χριστίνα μετά από μέρες τις οποίες μιλούσαμε μέσω viber.Εύκολη επικοινωνία και συνάντηση σε νέο ξενοδοχείο από αυτό που ήταν πριν. Είχαμε και λίγο γέλιο στην υπόθεση γιατί μπερδεύτηκα με τα ξενοδοχεία και πήγα αλλού.Τελικά συναντηθηκαμε και περάσαμε υπέροχα. Είναι δεκτικη σε ότι και αν θέλεις. Φιλιά καυτά. Βυζαρες ωραίες και μεγάλες και ένα κορμί ποίημα. Στο σεξ αντέχει τα πάντα και έχει και μια κωλαρα που είναι για πολύ ξεσκισμα αλλά δυστυχώς δεν το δίνει. Σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει και μένεις ευχαριστημένος.Θα τα πούμε σύντομα χριστινακι. Φιλιά.

12-01-2018
10 / 10
9 / 10
9 / 10
Kiss:
Without tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

05-01-2018

I am amazed how this angel doesn't have any reviews after almost a year in the website... A superb Russian beauty with the face of a doll and the body of a statue - please note that in her pictures shown here, she is only about 48 KG, while now she has gained 4 KG more, which is perfect, for my taste. Her breasts are nothing short of a masterpiece... To sum up, a modern Aphrodite (Venus) coming from the cold St Petersburg. Rather shy & reserved at the beginning of the meeting, I gradually unlocked her and we had a very good time. She is GFE style (100% my style) and she knows well how to fuck in many positions. Looking forward to repeating the session, but with a much longer duration. She deserves it!!!

12-01-2018
9.5 / 10
9 / 10
9 / 10
Kiss:
Without tongue
Blowjob:
With condom
CIM:
No
Sex:
Average
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Only one allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop

12-01-2018

Πολύ καλή περίπτωση για χαλαρό σεξ και πολύ καθαρή. Πολύ καλό social και ωραίο δέρμα. Μύριζε πολύ όμορφα. Κάνει τα πάντα για να μείνεις ικανοποιημένος. Μετά από 2 στάσεις COB.

11-01-2018
10 / 10
10 / 10
2.5 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Don't know
Photo:
Real picture

06-01-2018

Μετά από χωρισμό από πρώην κοπέλα χρειαζόμουν μια εκτόνωση. Τελικά διάλεξα Βασιλική και δεν το μετάνιωσα. Αντιθέτως πέρασα καταπληκτικά με την ζεστασιά της, την φροντίδα της, την ομορφιά της. Ηρθε σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο όπου την περίμενα. Ανοίγοντας την πόρτα αντίκρυσε μια πολύ όμορφη και σεξυ γυναικάρα. Η Βασιλική είναι φοβερή στο σεξ και αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σου. Αυτή περιφέρεια της είναι τόσο σεξυ που δεν μπορούσα να ηρεμήσω με τίποτα κατά τη διαρκείς της συνάντησης. Πέρασα υπέροχα και απλά το απόλαυσα κάθε στιγμή μαζί της!

10-01-2018
7.5 / 10
4 / 10
2 / 10
Kiss:
0
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Average
Anal:
No
Breast:
Silicone
Extraball:
Only one allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop

10-01-2018

ALEX is a attractive blond with a nice sexy body. If you like to fuck a beautiful lady with the body of a gymnast you will enjoy Alex. Sex with her is not the best sex I have ever had as I found her too cold and passive. She like to play with her phone which I didnt like. Social time was not possible as her english is quite poor.

10-01-2018
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Active
Anal:
Not available
Breast:
Natural
Extraball:
Don't know
Photo:
Real picture

09-01-2018

Υπέροχη κοπέλα και πολύ σέξυ! Πέρασα υπέροχα μαζί της! Είναι αποφασισμένη και ξέρει πως να παίζει και να χαρίζει απόλαυση!!!!

A sexy and magnificent girl! I had very intense moments with her! She is dedicated and knows how to play and offer pleasure!!!

10-01-2018
9 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Active
Anal:
Yes
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

10-01-2018

Φανταστική.. Είμαστε ζευγάρι !είχαμε δοκιμάσει ξανά με κοπέλα αλλά δεν υπήρχε καμία σύγκριση!! Η Συνθια είναι φανταστική και τρομερή επαγγελματιας και γι αυτό είναι κ η πρώτη μου κριτική μέσα στο site. Από την αρχή της συνάντησης μας, νιώσουμε πολύ ανετα μαζί της! Ηταν Σα να συναντήσαμε την κοπέλα μας . Φανταστικό σώμα, με πολύ ωραίο κωλαρακι κ μικρό αλλά στητό στήθος ! Φιλάει υπεροχα ,γλύφει καταπλητκικα και παίρνει πρωτοβουλίες (για την ακρίβεια μπορεί να θελαμε να της πούμε κάτι να κάνει κ πριν προλάβουμε είχε ήδη αρχίσει ! Ήταν ένα πολύ ερωτικο τρίο με πολύ παθος! Φάνηκε να της αρέσει αυτό που κάνει σίγουρα θα ξαναπηγαίναμε μαζί της αν επέστρεφε ποτέ στη Κρητη!!! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλα τα ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία!love

10-01-2018
9 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

09-01-2018

Η κοπελα είναι απιστευτη. Είναι πιο γλυκια απ' οτι δειχνουν οι φωτος. Δεν λεει οχι σε τπτ! Χαμογελαστη, πολυ καλα αγγλικα, φοβερη πιπα, deepthroat, facefuck, ολα τα κανει εκτος από anal. Προτιμαει το αγριο sex. Δεν σε τρωει το χρονο σου. Σε ρωταει τι θελειες. Σιγουρα θα προτιμηθει παλι πριν φυγει.

08-01-2018
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
In face
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

08-01-2018

Συναντηση με την Χριστινα πριν απο λιγο, μιλησαμε στο chat αλλα επειδη ειχα τις αμφιβολιες μου της ζητησα ενα show στο skype.καταθετω τα χρηματα και περιμενω.. ανοιγει την καμερα και παθαινω σοκ!!!! Βυζαρες κωλαρα κορμαρα!!!!! Ξεκιναει το show και στα 5 λεπτα θελω να χυσω. μεσα σε μια ωρα βρισκομαστε σε δωματιο ξενοδοχειου ξεκιναει με μια πιπα υγρη και βαθια την ξαπλωνω και της γλυφω το μουνακι της που μοσχομυριζε.την γυριζω στα τεσσερα και και ξεκιναμε ενα απιστευτο γαμησι με καυλιαρικες κραυγες απο πλευρα της δεν αντεξα πολυ πιπα και χυσιμο στην ομορφη φατσουλα της. Δευτερος γυρος με πολλες στασεις και χυσιμο στις φυσικες υπεροχες βυζαρες της. Τετοιο γαμησι ειχα χρονια να κανω σ'ευχαριστω Χριστινακι !!!!! Υ.Γ. η κοπελα μιλαει απταιστα Ελληνικα και ειναι πολυ εξυπνη.

08-01-2018
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Brutal
Anal:
Yes
Breast:
Silicone
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

07-01-2018

Πραγματικα ειναι υπεροχη και πολυ σεξυ!!!!!την εχω συναντησει αρκετες φορες και καθε φορα με στελνει στον παραδεισο!!!!δοκιμασα και τον ποπο της αυτη τη φορα!!!!φανταστικη σε ολα!!!!!ελπιζω καποια στιγμη να την κλεισω 24ωρο!!!!!σευχαριστω μωρο μου!!!!θα τα ξαναπουμε φιλακια!!!

08-01-2018
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Passive
Anal:
Yes
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

05-01-2018

Λοιπόν τα οποία αρνητικά σχόλια είναι σίγουρα φτιαχτα από το πρακτορείο που δούλευε πριν , γιατί τώρα είναι ανεξάρτητη. Η κοπέλα έχει κορμί από μοντέλο, αδύνατο σφιχτό κορμί. Ποδαρες μακριές και βυζι μικρό αλλά ότι πρέπει για το κορμί της.
Στα του σεξ : έχει τόσο στενό νινί που δεν το πιστεύεις, είναι ενεργητική και δεν λέει όχι σε τίποτα. Ήθελα να δοκιμάσω και την πίσω πόρτα αλλά την επόμενη φορά. Η καλύτερη στάση με αυτή από πάνω παίδες δεν θα το πιστεύετε. Τέλος πάντων αξίζει κάθε ευρώ που της δίνεις, και από επικοινωνία μια χαρά. Είναι η δεύτερη φορά που έχω πάει μαζί της και σίγουρα θα πήγαινα πάλι με χίλια.

07-01-2018
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

06-01-2018

Καλησπέρα και από μένα! Καταρχάς θέλω να σας πω ότι η Βασιλική είναι μια εκπληκτική κοπέλα. Δεν λέω escort γιατί όσο ήμασταν μαζί ένιωθα ότι ήμουν με την κοπέλα μου. Η επικοινωνία μαζί της είναι πολύ εύκολη και στα 5 πρώτα λεπτά θες να ξεκινήσεις αμέσως να τη βάλεις κάτω♥️Έχει τα πιο τέλεια μάτια και το πιο υπέροχο σώμα που έχω δει ποτέ σε γυναίκα...μαζι της κάθε φαντασία σου γίνεται πραγματικότητα διαβάζει τις σκέψεις σου καταλαβαίνει κάθε στιγμή τι ακριβώς θέλεις..Ακόμα και μετά το σεξ μαζι της είναι κάτι πρωτόγνωρο.Δεν λέει ούτε κάνει τίποτα περιττό.Οτι κάνει είναι για να σε ευχαριστήσει...Η πίπα της με χέρια ή χωρίς ανεπανάληπτη.Οτιδηποτε κι αν κάνει, το ευχαριστιέται και η ίδια γιατί ζεί τον έρωτα.,σαν να είναι η ερωμένη σου.Περασα την καλύτερη βραδιά της ζωης μου...Θα έδινα τα 5πλασια λεφτά για να ζήσω ότι έζησα μαζί της! Σε ευχαριστώ Βασιλική για όλα και ελπίζω να σε ξαναδώ σύντομα

07-01-2018
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
In face
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

05-01-2018

Beautiful face, lovely eyes, firm petite body with natural tits and velvet soft skin. Lovely smile!
Very active and responsive at sex, mostly GFE, great kisser.
Be gentle and relaxed and she will pay you back!
Recommended

05-01-2018
9.5 / 10
9.5 / 10
9.5 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Silicone
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

03-01-2018

amazing girl ,great character ,friendly and very good to what she is doing,it worth the money at all! thank you Irena i deffinetely meet you again! Yiannis

05-01-2018
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
Without tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

04-01-2018

Although it was my first time to visit an escort I had a really nice evening with Ksenya.

Easy to arrange the meeting.

She is a very beautiful, young, clean, cute girl.

Highly recommended for a girlfriend experience.

I wish you all the best Ksenya.

Thank you!

05-01-2018
3 / 10
5 / 10
8 / 10
Kiss:
Without tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Passive
Anal:
No
Breast:
Silicone
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Full Photoshop

20-12-2017

kamia sxesi me tis foto h kopela einai pano apo 30 exei paidi me ola ta epakoloutha mia genas sto soma tis den tha tin sinistousa se kamia periptosi h fotografies poli aliomenes

04-01-2018
7 / 10
8 / 10
9.5 / 10
Kiss:
Without tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Active
Anal:
Not available
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

03-01-2018

Η κοπελα είναι οπως τις φωτος. Από εμφανιση, εχει καποιοα κιλα αλλα οχι χονδρη, ωραιο φυσικο στηθος, κωλο για πιασηματα. Δεν είναι μοντελο πιπινι. Δεν θα γυρνουσες το κεφαλι αν σε περνουσε στο δρομο. Καλος χαρακτηρας, φιλικη συμπεριφορα, πολυ καλα αγγλικα. Από service, φοβερη πιπα, δεν φιλαει με γλωσσα αν είσαι αξυριστος, δακτυλο με το ζορι αφηνει. Καναμε διαφορες στασεις, φοβερη στα 4, ξερει να χρησιμοποιει το κωλο της καλα. Τελειωμα στο στομα και τις 2 φορες. Με ξεζουισε, δεν αφησε σταγονα!!!!. Αρνητικα είναι οτι βαζει πολυ gel και δεν σταματουσε να χτυπαει το κινητο της και αφηνε τα ρωσσικα στην TV ανοικτα! Δεν πηγαν τζαμπα τα λεφτα παντως, περσα καλα

03-01-2018
9.5 / 10
10 / 10
8.5 / 10
Kiss:
Without tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Active
Anal:
Not available
Breast:
Natural
Extraball:
Don't know
Photo:
Real picture

02-01-2018

Kia is a lovely and cheerful girl that you could spent lots of hours with her! She has a wonderful body and a very positive attitude that could easily fall in love with love Very active during sex but i was feeling that i was having sex with my girlfriend. I would definately meet her again and again! love

03-01-2018
9 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

14-12-2017

Η ημερομηνία είναι ενδεικτική. Η κοπέλα είναι αρκετά επικοινωνιακή και κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να σπάσει τον πάγο και να σε κάνει να νιώσεις άνετα. Μιλάει αρκετά καλά ελληνικά και γενικά δεν υπήρχε πρόβλημα στη συνεννόηση. Απίστευτος κώλος, ωραίο φυσικό στήθος, πρόσωπο αρκετά καλό. Επί της ουσίας στον αγώνα, το πρώτο και κύριο είναι ότι δεν βιάζεται καθόλου και θέλει να σε ευχαριστήσει με κάθε τρόπο! Αντέχει στο σφυροκόπημα και δεν λέει όχι σε τίποτα. Μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί σε κάποια φάση χρειάστηκε βοήθεια το εργαλείο στην ανόρθωση...αυτή πήρε κατευθείαν πρωτοβουλία και άρχισε τα γλειψίματα και τα κόλπα. Ο ορισμός των GFE escort. Συστήνεται ανεπιφύλακτα! Φιλάκια! love

02-01-2018
8 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop

01-01-2018

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ESCORT.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ 100% ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ?

01-01-2018
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Brutal
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

27-12-2017

What can I say about this girl... Still my favorite, although my escort experience counts more than 50m girls, all of them top and expensive. I have met her several times in Greece and in other countries, including very long meetings (3-5 days). To start with, she is an amazing person to be together in company of and not just for sex (actually, this is the definition of an escort). She is clever, smart and funny. Her looks are amazing, with tall natural body (zero fat) and superb long legs. I particularly like her angular face with big & beautiful eyes. Natural small tits, exactly my taste. She is en erotic person by nature, who likes sex in every single position you can imagine (although I must admit I don't have any special vices). Strongly recommended, especially for long & relaxing meetings (take her to a Greek Island or to her favorite Bahamas and you will remember me!!!) But even if you just take her to a bar for a drink. be sure that all heads will turn and that all men will feel jealous about you. It has happened many times!!!

01-01-2018
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Brutal
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

27-01-2018

lovelovelovelove δεν ξερω τι λετε εσεις μαγκες αλλα δυο φορες την εχω επισκεπτει τη κοπελα και περασα υπεροχα το ζει στο σεξ δυνατη πιπα πολλεσ στασεις και γενικα αντοχη στο σφυροκοπιμα see you babe

31-12-2017
0.5 / 10
0.5 / 10
0.5 / 10
Kiss:
0
Blowjob:
Don't know
CIM:
No
Sex:
Passive
Anal:
No
Breast:
Silicone
Extraball:
Don't know
Photo:
Not that girl

31-12-2017

Μου εκανε εντυπωση το οτι δεν εχει κανενα review στη σελιδα της!!!!τελικα επιβεβαιωθηκαν οι φοβοι μου!!!!ειναι ψευτρα!!!!σου λεει οτι θα ερθει στο ραντεβου και οταν φτανεις στο ξενοδοχειο που συμφωνησες μαζι της κσι σου λεει οκ και ενω την περιμενεις και επιπλεον 15 λεπτα σε μπλοκαρει στο τηλ!!!!!πολυ ερασιτεχνικη!!!!μην την πατησει κανας αλλος αποφυγετε την!!!!

31-12-2017
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Average
Anal:
Yes
Breast:
Silicone
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

29-12-2017

Οι φωτογραφίες την αδικούν! Η κοπελα είναι πολυ πιο όμορφη από κοντά ! Πιπα φοβερη , κωλος ωραιος και σφιχτος!Ορματε παλικάρια!

31-12-2017
8 / 10
4.5 / 10
2.5 / 10
Kiss:
0
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Passive
Anal:
Not available
Breast:
Don't know
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

30-12-2017

She pretended not to understand that I wanted to fuck her and she finished me off with her mouth quick and then waited for the time to end without telling me anything. She does a good blowjob, but I don't appreciate people trying to cheat me and playing damn. I wouldn't recommend her. She didn't even take of her lingerie and didn't want to add 30 more minutes to the appointment. She would be a good choice if she wasn't so unprofessional. Regarding the sex above I can't submit it without anything that's why I chose something. tits, I didn't even see them. Anal, I didn't ask.

30-12-2017
1 / 10
1 / 10
0.5 / 10
Kiss:
0
Blowjob:
Without condom
CIM:
In face
Sex:
Passive
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Don't know
Photo:
Full Photoshop

30-12-2017

Τρέχω και ακόμη τρέχω!!!!
Στον μήνα Δεκέμβριο δοκίμασα 4 κοπέλες του γραφείου και δεν είχα ποτέ μου παράπονο. Σήμερα έκανα το λάθος να πάω με την Leila, τέτοια πτωματιλα θα κάνω χρόνια να την ξεχάσω. Έκλεισα ραντεβού για 16:30 για μιάμιση ώρα, έφτασα κανονικά στο ραντεβού μου. Επικοινώνησα με το γραφείο αλλά χρειάστηκε κανα 15λεπτο για να βρούμε την κοπέλα (από ότι κατάλαβα αργότερα κοιμόταν και δεν άκουγε το τηλέφωνο). Σας του άγονα τι να γράψω, τίποτα, πτώμα, πεταμένα λεφτά!!!! Έχυσα με το ζόρι και ηθελημένα στο πρόσωπο της στο μαξιλάρι της και γενικά στο κρεβάτι γιατί μου την έσπασε! Σηκώθηκα πήρα τηλέφωνο το γραφείο και ενημέρωσα ότι θα φύγω νωρίτερα, της πέταξα τα χρήματα για 1 ώρα και έφυγα τρέχοντας!

29-12-2017
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, swallow
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Silicone
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

22-12-2017

Τελεια, εγγυηση, η εννοια του escort!. Με υπδεχτηκε με μαυρα εσωρουχα και με χαμογελο σαν να με ηξερα χρονια. Απιστευτη. Μονο αρνητικο που μπορει να δωσω είναι οτι ο κωλος της ηταν χαλαρο. Τελειες υπηρεσειςlovelove

29-12-2017
8 / 10
7 / 10
5 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Average
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop

29-12-2017

Μετα από κριτιες που διαβασα από εμπειρα μελη του αθληματος, διαλεξα την Leila, μιας και δεν ειχαμε πολλες επιλογες. Προσωπο πανεμορφο, μετριο σωμα, μετριες υπηρεσιες. 1ος γυρος χαλια , 2ος γυρος που καλυτερα!. Μαλλον την κουρασαν πολυ οι πελατες. Καλυτερα να την ειχα πετυχει τις πρωτες μερες

29-12-2017
9 / 10
9 / 10
9.5 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

28-12-2017

αξιζει τα λευτα τις η κοπελα wink