Paris Glamour

Created

18-05-2023

Modified

28-10-2025

Total views

38946

This month

3268

Escort Athens
Paris Glamour
Glamour Escorts
4 / 5
Escort Info
Rates
Contact
Ethnicity
European (White)
Nationality
Brazilian
Gender
Female
Age
31
Height
175 cm (5'9" ft)
Weight
62 kg (136.69 lb)
Hair
Blond
Eyes
Brown
Tits
C
Tits Type
Silicone
Pussy
Shaved completely
Smoking
No
Drinking
No
Tattoo
No
Piercings
No
Languages
English
Spanish
Incall
Hotel Room
Outcall
Hotel & Home Visits
Orientation
Heterosexual
Meeting With
Men
Time Incall Outcall
30 Min 120
1 Hour 160 160
2 Hour 320 320
3 Hour 480 480
12 Hour 1200 1200
Outcall + Taxi
Base City
WhatsApp
Telegram
Email
Private Message

Reviews of Paris Glamour

by kouvanos5 (Comments: 3, Reviews: 22)

2025-10-26, 22:01, Post Date
Meeting date

2025-10-24

Duration

60

City

Athens

Looks

10

Services

10

Communication

10

Συνάντηση με την Paris νωρίς το βράδυ της Παρασκευής. Η συννενόηση με το γραφείο άμεση και άψογη από την προηγούμενη μέρα κιόλας. Η Paris είναι πληθωρική γυναίκα, βραζιλιάνα με τα όλα της. Φοβερά πιασίματα, τούμπανο σώμα και πολύ ωραίο πρόσωπο. Στο σεξ είναι πολύ δυνατή, καλά στησίματα, πολύ καλή πίπα και συμμετοχή στο φουλ, δείχνοντας να το απολαμβάνει και αυτή. Επίσης πρόκειται και για πολύ ευχάριστο χαρακτήρα, ξέρει καλά αγγλικά και μπορείς να συννενοηθείς μαζί της πολύ άνετα. Από τις πολύ καλές εμπειρίες, συστήνεται ανεπιφύλακτα και θα παίξει σίγουρα επανάληψη με την πρώτη ευκαιρία!!
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
No
Breast
Silicone
Extraball
Don't know
Photo:
Real picture

by Guerillaz (Comments: 0, Reviews: 6)

2025-10-01, 22:57, Post Date
Meeting date

2025-09-30

Duration

1 hour

City

Athens

Looks

8

Services

9

Communication

8

Ραντεβού με την Paris μάγκες στον χώρο της μετά από ενδιαφέρουσα συνομιλία με την τηλεφωνήτρια του γραφείου.
Φτάνω στο ξενοδοχείο, στέλνω μήνυμα και μέσα σε λίγα δεύτερα παίρνω το οκ. Η γκόμενα έτοιμη, βαμμένη και με καύλα εσώρουχα πάνω της ανοίγει την πόρτα και σχεδόν με τραβάει μέσα.
Μουνί με καμπύλες, όχι περιττά κιλά όλα όμορφα πάνω της. Εντυπωσιακή κωλάρα, καλοφτιαγμένα βυζιά, πρόσωπο ολόιδιο με αυτό που βλέπετε.
Όλα καλά με την συνεννόηση, ξέρει αγγλικά και το έχει με το σοσιαλ. Πέρασα μπάνιο και επέστρεψα βρίσκοντας την με όρεξη στο κρεβάτι. Αρχίσαμε φιλιά με πολύ χρήση γλώσσας, χουφτώματα και γλειψίματα στο σώμα. Δεν χρειάστηκε να το πάμε σιγά, ήξερε καλά τι έκανε και πήρε σε πολλές φάσεις πρωτοβουλίες. Ήταν καθαρή και είχα ελεύθερο το πεδίο για να γλείψω. τα βυζιά τα πιπίλισα και μετά στο καλοξυρισμενο μουνί έκανα κόλπα με την κλειτορίδα που της αρέσανε πολύ.
Μου άρχισε το τσιμπούκωμα, βαθύ μέχρι το λαρύγγι και μετά γλείψιμο στα αρχίδια. Το έχει και το λατρεύει το τσιμπούκι, σε σημείο που μπορεί να σε τελειώσει άνετα μέσα σε λίγα λεπτά.
Πρώτος γύρος με δυνατό σφυροκόπημα στα 4, χαστούκια στην κωλάρα και εκείνη να παραμένει καλά στημένη και να βογκάει. Από αίσθηση το μουνί της καλό, χύνει λίγο και κατεβάζει υγρά οπότε ούτε λιπαντικό δεν έβαλε.
Δεύτερος γύρος να με ακολουθεί σε ότι της λέω. Κάναμε ιεραποστολικό, πλάγιο και μετά πάλι στα 4. Δεν έπεσαν οι επιδώσεις και πάλι πέρασε κάλα και εκείνη όπως και εγώ.
Τα χυσια στην κωλάρα και τις δυο φορές, με μεγάλη ευχαρίστηση.
Πολύ καλή η γκόμενα και να σκεφτείς ότι είναι και Λατίνα...
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
No
Breast
Silicone
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop

by mpekoss (Comments: 0, Reviews: 7)

2025-07-01, 20:52, Post Date
Meeting date

2025-06-30

Duration

1 hour

City

Athens

Looks

10

Services

10

Communication

10

Ήθελα σίγουρη επιλογή γιατί είχα καιρό αποχής και καθόλου όρεξη για πειράματα. Σε αυτό το σημείο βοήθησε η τηλεφωνήτρια του γκλάμουρ η οποία από τη μια ξέρει τι κορίτσια έχει και από την άλλη έχει τρόπους και φωνή που προσωπικά βρίσκω πολύ καύλα...
Στα της εμφάνισης, είναι κατά 95% ίδια με τις φωτογραφίες, όμορφη γυναίκα... κατά τα δικά μου γούστα μάλλον πολύ όμορφη και ας μην συμφωνούμε όλοι. Πολύ περιποιημένη, χέρια, πόδια, νύχια και ευαίσθητη περιοχή σαν να βγήκε από κέντρο ομορφιάς. Τα χείλη της όμορφα και μου έδωσε άπλετα φιλιά σε όλη την διάρκεια της μιας ώρας. Το βυζί παρόλο που είναι φτιαγμένο είναι αρκετά απαλό κοντά στο απόλυτα φυσικό, οι ρώγες αλλάζουν σχήμα όταν τις γλύφεις. Ο κώλος τούμπανο, το ιδανικό μέγεθος για τις ορέξεις μου και μου έδωσε πολύ καύλα όταν την γαμούσα στα τέσσερα.
Από υπηρεσίες ξεκινώ με την προσωπικότητα της που προσαρμόζεται ανάλογα με το ύφος που κρατάς. Αρχικά ήταν χαμογελαστή και φιλική, δείχνοντας τον βασικό της κανόνα που είναι πως στον πελάτη δεν λες όχι. Στην συνεχεία που γνωριστήκαμε καλύτερα μου έδειξε πως μπορείς να την έχεις για συνοδό σε ότι περίσταση θέλεις.
Στα προκαταρκτικά κάνει πολύ καλά την δουλειά της. Εκτός από τα φιλιά στο στόμα με αισθησιασμό περνάει από όλες τις περιοχές ενδιαφέροντος. Το τσιμπούκι της είναι επαγγελματικού επιπέδου, έχει τεχνική και τον παίρνει όλο μέχρι το λαρύγγι. Από την πλευρά της θα το ευχαριστηθεί απόλυτα ένα γλειφομούνι, δίνει την ελευθερία να βάλεις δάχτυλο και αν την καυλώσεις όπως πρέπει βλέπεις και σπασμούς.
Στο γαμήσι κάνει πολύ καλά στησίματα και προσπαθεί πολύ να δείξει ότι το ζει και γουστάρει. Το μουνί της έχει καλή αίσθηση και βάζει μόνο ελάχιστο τζελ πράγμα το οποίο εκτιμώ πολύ ιδιαίτερα με γυναίκες τις οποίες γαμάω δυνατά. Το γαμήσι μαζί της στα τέσσερα είναι απόλυτη καύλα και μετά ακολουθεί το καβάλημα που το κάνει μέχρι να χύσεις.
Κάναμε δυο φορές σεξ στην μια ώρα, καθόλου δύσκολο με την συγκεκριμένη γιατί έχει και την ομορφιά και την τεχνική και τον χαρακτήρα
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
No
Breast
Silicone
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

by Dpenjoy (Comments: 4, Reviews: 2)

2025-06-30, 15:43, Post Date
Meeting date

2025-05-10

Duration

60

City

Athens

Looks

8

Services

9

Communication

10

Ενδεικτική ημερομηνία. Μου κίνησαν το ενδιαφέρον οι φωτογραφίες της στο σάιτ του πρακτορείου και έτσι κλείστηκε το ραντεβού. Η συνενοηση ήταν αμεσότατη για νωρίς το μεσημέρι. Φτάνω στο δωμάτιο έτσι ώστε να ετοιμαστώ. Χτυπάει η πόρτα ακριβώς στην ώρα της. Εμφανίζεται μια ψηλή γυναικάρα με τα όλα της. Χαμογελαστή γλυκομίλητη σημ: τα αγγλικά της είναι εξαιρετικά. Οι επεξεργασία που έχει γίνει στις φωτό είναι μόνο στο πρόσωπο. Χαιρετιόμαστε κ αρχίζει να γδύνεται. Η τομή στο στήθος είναι λίγο έντονη αλλά δεν ενοχλεί, την ώρα που κατεβάζει το παντελόνι όμως…. Μάγκες αυτός ο κωλος δεν περιγράφεται. Είναι ο κλασικός βραζιλιάνικος κωλος. Μπαμπάτσικος τέρμα σφιχτός κ στημένος στον θεό. Άρχισε με κάτι φιλακια στα όρθια. Αποφεύγει την γλώσσα αλλά δεν την κρύβει κιόλας αν χρειαστεί. Στα της πράξης , πολύ καλή στην πίπα με αρκετό βάθος κ φτυσίματα αλλά κ με ευχάριστη ασχολία με τις μπάλες. Μου βάζει σκουφάκι με το στόμα κ καβαλάει. Η κοπέλα το θέλει κ το κάνει κ είναι σαν να είσαι με την γκομενα σου. Ενα κακό έχει , δεν ανοίγει τα πόδια στο γλείψιμο κ δεν αφήνει δάχτυλο σε καμία από τις τρύπες της. Την γυρνάω ανάσκελα στη συνέχεια κ συνεχίζουμε. Σε κοιτάει τόσο βαθιά στα μάτια που σε τρελαίνει. Σε κάποια φάση της λέω για πρωκτικό κ μου απαντάει ότι αν δεν της το έλεγα σε δύο λεπτά θα το έλεγε εκείνη. Λιπαντικό κ όπως είναι ανάσκελα πάμε για κωλο. Θεϊκή αίσθηση. Απόλυτη συμμετοχή κ από κωλο. Γνωρίζει καλά το σώμα της κ όταν γύρισε στα 4 έκανε ένα στήσιμο… ούτε σε τσόντα. Με τα πολλά τελειώνει ο πρώτος γύρος πάνω στα βυζια της. Μπάνιο Κ εκεί αρχίζει το παιχνίδι της. Μόλις έρθει στο κρεβάτι ξεκινάει μια κουβέντα που σε συνεπαίρνει κ ξεχνάς πότε περνάει η ώρα. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι κόλπο για να γλιτώνει τον δεύτερο γύρο. Εγώ πάντως δεν έκανα δεύτερη φορά. Οπως κ να έχει η κοπέλα είναι πάρα πολύ καλή σε όλα της. VFM 100%
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
Yes
Breast
Silicone
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop

by pingbong (Comments: 0, Reviews: 6)

2024-11-29, 00:17, Post Date
Meeting date

2024-11-27

Duration

1 hour

City

Athens

Looks

9

Services

10

Communication

10

Ακρως ενδιαφερουσα περιπτωση. Στο ματι ειχε μπει εδω και καιρο αλλα οι συγκυριες δεν επετρεψαν μια συναντηση. Προλαβα αυτην την φορα για καλη μου τυχη και την συναντησα στο χωρο της.
Φωτογραφιες σχεδον ιδιες, ομορφη γυναικα, κρεβατογεμιστρα πραγματικη, γεματη αλλα πανεμορφη με κωλαρα που σε αφηνει με το στομα ανοιχτο και περιπου το ιδιο καλες ενισχυμενες βυζαρες. Το δερμα της καλο και πολυ καλη στην προσωπικη της υγιεινη.
Στο αρχικο σταδιο εδειξε μεγιστο ενδιαφερον να με γνωρισει με το σοσιαλ απο την μερια της να πλησιαζει το αριστο. Απο κει και περα εδειξε την θερμη και ερωτικη της πλευρα σε ολο της το μεγαλειο. Ειναι πολυ καλη στα φιλια και δεκτικη σε οτι αλλο προκαταρκτικο μπορεις να σκεφτεις. Απο μενα δεχτηκε δαχτυλιασμα στο μουνι οσο ηθελα και γλυψιμο σε ολο της το σωμα και ειδικα στην μουνοτρυπα. Η περιοχη περιποιημενη και απο την καυλα τα μουνοχειλα κοκκινησανε.
Με εφτιαξε ακομα περισσοτερο με το τσιμπουκι της. Το κανει υγρο και βαθυ με καλο eye contact, επισεις καλο το αρχιδογλειψιμο που επαιξε στον δευτερο γυρο.
Στη μαχη ειναι επισης πολυ καυλα. Συμμετεχει και γουσταρει, στηνεται και σε καβαλαει σαν επαγγελματιας. Το μουνι της στενο παρολαυτα, δεν ξερω ποσο σεξ κανει αλλα δεν εμοιαζε να ξεσκιζεται. Οι αντοχες της ειναι καλες, εχει και τον σωματοτυπο και την ψυχη να αντεξει σφυροκοπημα.
Σαν συμμετοχη εμεινα διπλα ικανοποιημενος γιατι και στους δυο γυρους εκανε πολυ καλη δουλεια.
Συνολικα ειναι απο τις καλυτερες εσκορτ που εχω παρει μεχρι τωρα στην πορνοκαριερα μου.
Οσοι την προλαβετε θα με θυμηθειτε.
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
No
Breast
Silicone
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop